Az EastEuroCo 28 éves háttére

Az EastEuroCo Vezetési Tanácsadó Kft-t 1991-ben alapította a jelenlegi ügyvezető, multinacionális nagyvállalatok emberi erőforrás-igényeinek kiszolgálására. A cég már a ’90-es évek közepére kiterjesztette működését a környező országokra is. A vállalat alapítása óta a közép-kelet európai vezetési tanácsadó piac egyik meghatározó “fejvadász” cégévé vált.

 

Az elmúlt 28 évben több mint 1200 sikeres keresési projekttel a hátunk mögött, szinte minden iparágban támogattuk ügyfeleinket, így a cég generalista, és tanácsadóink rendelkeznek jelentős iparág specifikus gyakorlattal is.

Régiós tapasztalat –
globális jelenlét

Cégünk ügyfeleit az elmúlt 28 évben Szlovákiában, Csehországban, Szlovéniában, Szerbiában, Horvátországban és Romániában és Bulgáriában is támogattuk, helyi kollégáink bevonásával, projektjeink Albániától, Görögországon keresztül Oroszországig behálózták egész Közép-Kelet Európai térséget. A Cornerstone International Group, a világ számos országában 70 irodát tart fent, és rajtuk keresztül elérjük a föld fő gazdasági ütőereit és biztosítjuk ügyfeleinknek a globális talent pool elérését.

 

Az elmúlt két évtizedben egyre nagyobb ütemben kezdődött meg a magyar központtal működő cégek részéről is a regionális terjeszkedés, melyekben a kezdetektől sikeresen támogatjuk őket.

Cégünk munkája során hatékonyan igazítja a helyi sajátosságokhoz a globális szemléletet és tudást. Az ügyfelek igényeire reagálva a klasszikus “fejvadászat” mellett mára az emberierőforrás-szolgáltatás más területein is segíti ügyfeleit: Menedzsment Audit, Interim Management, AC/DC-fejlesztési központok.

Iparági gyakorlatunk és megközelítésünk

Cégünk generalista, az elmúlt 28 évben a gazdaság szinte minden jelentősebb iparágában komoly tapasztatra tettünk szert, úgy mint a gyártásban, (Autóipar, elektronika, bérgyártás, élelmiszeripar, alapanyaggyártás, építőipar) Energetika, Energia, Infrastruktúra/Közlekedés, ICT, Bank és Pénzügyi Szolgáltatások, FMCG, Media, Kereskedelem, Szolgáltatások és Tanácsadás területén egyaránt.

 

 

Tanácsadóink hiteles nagy tapasztalattal rendelkező kollégák, több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek. „Think global, act local” mottonk nyomában munkánk során eredményesen igazítjuk a helyi sajátosságokhoz a globális szemléletet és tudást. Tapasztalatuk alapján koncentrálnak különböző iparágakra, amiben elmélyült ismeretekkel rendelkeznek.

Ezt garantáljuk ügyfeleinknek

Aktív kapcsolatok Közép-Európában

Globális szemlélet és tudás

Értékrend és integritás

Társadalmi felelősségvállalás

Professzionalizmus és dinamikus szemlélet

25 év tapasztalat, szenioritás

Munkatársaink

Söpkéz Sándor

Ügyvezető partner, alapító

Telefonszám:  + 36 70 978 2807

E-mail: sandor.sopkez@easteuroco.hu

Felmenői között van id. dr Chorin Ferenc, gyáriparos, a Gyáriparosok Országos Szövetségének (GYOSZ) alapítója és haláláig elnöke. Dédapja Söpkéz Sándor, a második elektrotechnika tanszék vezetője és a Műegyetem egykori rektora, anyai ükapja  Dr. Fináczy Ernő az ELTE néhai rektora, a Magyar Pedagógiai Társaság elnöke volt.

1989-ben szerzett közgazdász diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen.

Tisztségei: Amcham Board Member 1995 és 2000 között, JVSZ Elnökségi tag 2000 és 2006 között.

A cég alapítója 1991-ben. Az elmúlt 26 évben több mint 500 keresést vezényelt le Magyarországon és a régióban.

 

Területei: gyártás, pénzügyi szektor, ICT, energia, szolgáltatások, kereskedelem. Számos projektet hajtott végre Görögországtól Lengyelországig.

 

Angolul, portugálul és magyarul beszél.

Juhász Erika

Partner, vezető tanácsadó

Telefonszám:  + 36 70 978 2800

E-mail: erika.juhasz@easteuroco.hu

1989-ben szerzett diplomát a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem külgazdaság szakán. Szakterülete a marketing és a fogyasztói magatartás vizsgálat volt.

1998-ban diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem posztgraduális képzésén szakközgazdászként vezetés-szervezés szakon, 2016-ban pedig a Pécsi Tudományegyetem irodalomterapeuta szakán.

1989-ben részt vett az egyik első magyarországi személyzeti tanácsadó cég budapesti irodájának alapításában. 1992-től vezető tanácsadóként dolgozott egy nemzetközi tanácsadó vállalatnál.

1996-ban csatlakozott vezető tanácsadóként az EastEuroCo-hoz, 2001-től a cég partnere. Jelentős projekteket vezetett a bankszektor, a telekommunikáció és a pénzügyi tanácsadás területén.

2014 óta oktat egyetemen személyügyi tevékenység, 2016-tól pedig karriermenedzsment és üzleti kommunikáció kurzusokat.

kep2_300

Besart Kondi

Head of the Western Balkans Desk

Telefonszám:  + 36 70 367 3217

E-mail: besart.kondi@easteuroco.hu

He was graduated with an excellence award in Political Sciences from the Mediterranean University of Albania.

In his previous position he worked as operations and business development director for a recruitment agency, being in charge of managing the operational and development of the Agency affiliates in the Western Balkans Region and overseas. As a consultant he has worked with Clients in Financial Services, ICT, FMCG and Energy sectors.

Throughout the years he has gained excessive knowledge in Human Resources industry in several fields such as recruitment, talent acquisition, operations, business development, career advice and capacity building.

 

Besart speaks English and Italian beside Albanian.