Munkatársaink

Söpkéz Sándor

Ügyvezető partner, alapító

Telefonszám:  + 36 70 978 2807

E-mail: sandor.sopkez@easteuroco.hu

Felmenői között van id. dr Chorin Ferenc, gyáriparos, a Gyáriparosok Országos Szövetségének (GYOSZ) alapítója és haláláig elnöke. Dédapja Söpkéz Sándor, a második elektrotechnika tanszék vezetője és a Műegyetem egykori rektora, anyai ükapja  Dr. Fináczy Ernő az ELTE néhai rektora, a Magyar Pedagógiai Társaság elnöke volt.

1989-ben szerzett közgazdász diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen.

Tisztségei: Amcham Board Member 1995 és 2000 között, JVSZ Elnökségi tag 2000 és 2006 között.

 

Területei: gyártás, pénzügyi szektor, ICT, energia, szolgáltatások, kereskedelem. Számos projektet hajtott végre Görögországtól Lengyelországig.

 

Angolul, portugálul és magyarul beszél.

Juhász Erika

Partner, vezető tanácsadó

Telefonszám:  + 36 70 978 2800

E-mail: erika.juhasz@easteuroco.hu

1989-ben szerzett diplomát a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem külgazdaság szakán. Szakterülete a marketing és a fogyasztói magatartás vizsgálat volt.

1998-ban diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem posztgraduális képzésén szakközgazdászként vezetés-szervezés szakon, 2016-ban pedig a Pécsi Tudományegyetem irodalomterapeuta szakán.

1989-ben részt vett az egyik első magyarországi személyzeti tanácsadó cég budapesti irodájának alapításában. 1992-től vezető tanácsadóként dolgozott egy nemzetközi tanácsadó vállalatnál.

1996-ban csatlakozott vezető tanácsadóként az EastEuroCo-hoz, 2001-től a cég partnere. Jelentős projekteket vezetett a bankszektor, a telekommunikáció és a pénzügyi tanácsadás területén.

2014 óta oktat egyetemen személyügyi tevékenység, 2016-tól pedig karriermenedzsment és üzleti kommunikáció kurzusokat.

Krautkramer Márta

Partner, vezető tanácsadó

Telefonszám:  + 36 20 383 4982

E-mail: marta.krautkramer@easteuroco.hu

Huszonöt éve kezdte karrierjét a személyzeti tanácsadás területén. Empatikus és elkötelezett az ügyfelek számára optimális megoldás elérésére törekszik.

Hosszabb ideig élt Németországban és Kínában, ahol betekintést nyert egy jelentős nemzetközi gyártó cégcsoport irányításának mindennapjaiba. Munkáját a legmagasabb etikai elvárások mellett végzi. Otthonosan mozog az autógyártás, bérgyártás, gépipar, általában vett gyártás területén, a szolgáltatások és kereskedelmi ágazatban.  

A magyar mellett németül és angolul beszél.