Társadalmi felelősségünk

CSR (Corporate Social Responsibility) tevékenységünkben is pionírnak tekinthetjük cégünket, hisz 1998-at követően több mint 50 kortárs képzőművészeti kiállítást támogatottunk. Az EastEuroCo 1998 és 2008 között olyan sikeres rendezvények megrendezését segítette, mint pl. a Díjazott Művészek Kiállítása.  Emellett számos csoportos és egyéni kiállítás létrejöttét is segítettük.

Gyűjteményünkben olyan művészek alkotásai láthatók, mint:

Breznay József, Dreher János, ef Zámbó, Gaál József, Hévizi Éva, Károlyi Ernő, Kentaur, Krajcsovics Éva, Mészáros Mihály, Orbán Attila, Radák Eszter, Rádóczi Gyarmati Gábor, Sinkovics Ede, Székács Zoltán, Szentgyörgyi József, Szurcsik József, Takács Márton,Tenk László, Tóth Ernő és Váli Dezső.

2007-ben bekapcsolódtunk a hazai sportélet támogatásába is, és a Kaposvári Rákóczi labdarúgó club, valamint a kaposvári kosárlabda club munkáját támogatjuk egy Bemer3000 orvostechnikai eszközzel.

Minőség politika

Cégünk alapítása óta a  zászlajára tűzte a minőségi szolgáltatást, amelyet folyamatosan megújuló belső sztenderdjeink biztosítanak,  de eleget téve a kor követelményeinek, 2004-ben megszereztük az ISO tanúsítványt.

Közéleti szerepvállalás

Cégünk alapítója 1995 és 1999 között az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Boardjának a tagja volt, 2000-2006 között pedig a Joint Venture Szövetség Elnökségének a tagjaként dolgozott. 2006 óta a Joint Venture Szövetség Tőkeexport Bizottságának társelnöke, továbbá számos nemzetközi konferencia előadója.